StadMedia -LED Boarding-Videowalls | VIDEOWALLS AZ
15849
page,page-id-15849,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_outside_paspartu,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

VIDEOWALLS AZ

Voor AZ verzorgd StadMedia de acquisitie voor de videowalls. Uw reclame uiting zal tijdens de wedstrijden op beide scoreborden in het AFAS Stadion getoond worden.

Hoger niveau
De videowalls zijn geplaatst op de plek van de oude scoreborden. Het nieuwe videosysteem zorgt er voor dat de wedstrijdbeleving naar een nog hoger niveau wordt getild. Daarnaast kan AZ met de nieuwe schermen de interactie met haar supporters verhogen, meer interessante videocontent verspreiden én bedrijven een uniek advertentiemedium bieden.

Exposuremogelijkheden
StadMedia biedt in samenwerking met AZ de mogelijkheid om uw bedrijf met een bedrijfspresentatie, reclameboodschap of logovermelding onder de aandacht te brengen van de supporters? Benieuwd naar de exposuremogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op, wij informeren u graag.

VIDEOWALLS-alg


Lees hier onze klantervaringen